Contact

 

Spreekt de werkwijze van Psychologiepraktijk Mijnals je aan? Of wil je alvorens een aanmelding te doen eerst nog in contact komen met de behandelaar? Meld je direct aan via het cliëntenportaal of neem bij vragen eerst contact op via het contactformulier. Ik sta je graag te woord om je vragen te beantwoorden en te bekijken wat ik voor jou kan betekenen.

Wil je in behandeling komen bij Psychologiepraktijk Mijnals? meld je dan direct aan.

Afspraak maken

 

Je kunt je via het cliëntenportaal rechtstreeks aanmelden voor een behandeling. Ik neem naar aanleiding van je aanmelding contact met je op voor het inplannen van een intakegesprek. In dit intakegesprek maken wij kennis met elkaar, verkennen wij de hulpvraag verder en stellen wij gezamenlijk doelen op.

  Waar je terecht kan

   

  Het intakegesprek vindt plaats bij Psychologiepraktijk Mijnals, gevestigd in het Gezondheidscentrum Prinsenhof. Je kunt plaatsnemen in de centrale wachtruimte op de begane verdieping, ik haal je hier op.

  Bezoek- en postadres

  GZC Prinsenhof
  Eykmanlaan 433
  3571JR Utrecht
  info@psychologiepraktijkmijnals.nl
  06-21894677 (ook beschikbaar via whatsapp)

  Praktijkgegevens

   

  Graciëlle Mijnals MSc

  Gezondheidszorgpsycholoog BIG

  BIG-registratienummer

  99926854925

  AGB-code Zorgverlener

  94106834

  AGB-code Praktijk

  94065909

  KvK-nummer

  81072759

  Veelgestelde vragen

  Ik vind mijn psychische probleem niet terug, waar kan ik terecht?

  Het kan zijn dat de specifieke klachten die jij ervaart niet op de site staan, maar dat ik jou hier toch bij kan helpen. Neem vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier zodat wij de mogelijkheden samen kunnen bespreken.

  Hoe kan ik mijn afspraak afzeggen?

  Het kan gebeuren dat je een afspraak moet verplaatsen. Dit kun je bij voorkeur doen per mail, maar mag ook telefonisch of via Whatsapp. Een afspraak moet uiterlijk 24 uur (werkdag) van tevoren worden geannuleerd. Doe je dit korter dan 24 uur (werkdag) van tevoren dan ben ik genoodzaakt om €60 in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

  Kan ik online therapie volgen?

  Het intakegesprek voeren wij op de locatie van Psychologiepraktijk Mijnals. Bij het opstellen van het behandelplan bespreken wij jouw eventuele wens voor online therapie en bekijken wij de mogelijkheden. Online therapie behoort tot de mogelijkheden bij Psychologiepraktijk Mijnals maar inzet is afhankelijk van de hulpvraag, problematiek en wens van de cliënt.

  Beroepscode

   

  Psychologiepraktijk Mijnals is aangesloten bij de LVVP (landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten) en werkt volgens de beroepscode die is opgesteld door het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). Psychologiepraktijk Mijnals volgt daarnaast de richtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

  Kwaliteitsstatuut

   

  Per 1 januari 2017 zijn alle aanbieders Generalistische Basis GGZ en Specialistische GGZ binnen de zorgverzekeringswet verplicht een kwaliteitsstatuut openbaar te maken. In het Kwaliteitsstatuut kun je nalezen hoe ik de kwaliteit van mijn behandelingen waarborg.

  Heeft u een suggestie, compliment of klacht?

   

  Vanuit psychologiepraktijk Mijnals zet ik mij ervoor in om een passende behandeling te bieden. Door regelmatig te evalueren kijken wij samen of de geboden zorg nog steeds aansluit. Als je hier tevreden over bent dan is dat altijd leuk om terug te horen. Je kunt je waardering ook delen via de zorgkaart.
  Mocht je suggesties hebben aangaande de behandeling dan hoor ik dit graag. Ook kan het voorkomen dat je niet geheel tevreden bent met de behandeling. Het prettigst is het wanneer je dit met mij bespreekt, een gesprek over je onvrede kan verheldering geven.
  Soms is het lastig om zelf het gesprek aan te gaan met je behandelaar of voel je je onvoldoende gehoord. Je kunt je voor begeleiding, advies en evt. bemiddeling dan wenden tot de klachtencommissie van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) waar ik als vrijgevestigde psycholoog bij ben aangesloten. www.lvvp.info/voor-clienten/hoe-te-handelen-bijklachten-over-de-behandelaar/

  Wilt u weten wat wij met uw gegevens doen?

   

  Psychologiepraktijk Mijnals vindt privacy erg belangrijk en ook dat wij jou goed informeren over onze werkwijze. Bekijk hier de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.

  Algemene VoorwaardenPrivacy Policy